
Το πολιτικό τοπίο της 90ής ΔΕΘ αποκτά σήμερα, Πέμπτη (10/9), έντονη δραστηριότητα, με σημαντικές παρουσίες όπως αυτές του Δημήτρη Κουτσούμπα, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Μαρίας Καρυστιανού. Οι ομιλίες τους προγραμματίζονται σε διάφορες χρονικές στιγμές και χώρους εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις Τύπου από τον Δημήτρη Νατσιό και τους «Πράσινους – Οικολογία».
Σημαντική παρέμβαση αναμένεται από τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος θα μιλήσει στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η ομιλία του θα εστιάσει στις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, αξιολογώντας παράλληλα την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις προτάσεις του κόμματος.
Πιο νωρίς, στις 12:00, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ. Αυτή η εμφάνιση σηματοδοτεί την 10η επέτειο της πρώτης συμμετοχής της στην Έκθεση ως επικεφαλής του κόμματος.
Η Πλεύση Ελευθερίας, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, προγραμματίζει να εστιάσει «στις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όλων των ηλικιών στη χώρα μας».
Στις 17:30, στην αίθουσα «Γερμανός» της ΔΕΘ, θα πει την πρόταση και το πρόγραμμα του Κινήματος η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού. Η παρουσία της εντάσσεται στο γενικό πρόγραμμα της 90ής ΔΕΘ, με τις πολιτικές της θέσεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Σημαντικές στιγμές περιλαμβάνουν και τις συνεντεύξεις Τύπου του προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού, καθώς και των «Πράσινων – Οικολογία».
Δείτε επίσης:
GPO: Τι καταγράφει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
Τσίπρας από τη ΔΕΘ: «Δεν αρκεί η πολιτική αλλαγή, χρειάζεται αλλαγή πολιτικής» – «Δεν θα είναι καταστροφή οι δεύτερες εκλογές»
Βουλή: 17 Σεπτέμβρη αποφασίζει για την ασυλία του Αβραμόπουλου