Home / Ψυχαγωγία / Χείμαρρος η Νεφέλη Ορφανού: «Τα παιδιά δεν μπορούν να μένουν σε μια οικιακή βοηθό γιατί η γυναίκα εργάζεται»
Χείμαρρος η Νεφέλη Ορφανού: «Τα παιδιά δεν μπορούν να μένουν σε μια οικιακή βοηθό γιατί η γυναίκα εργάζεται»
Παρασκευή, 28.3.2025, 18:25
Zappit@ZAPPIT_
“Έχουμε φτάσει σε μια απίστευτη ελευθερία, η οποία δεν είναι ελευθερία αλλά ασέλγεια προς όλα” τονίζει η Νεφέλη Ορφανού.
Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η έμπειρη ηθοποιός κλήθηκε να πάρει θέση για τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει από την Αντελίνα Βαρθακούρη και τη Σίσσυ Χρηστίδου περί νοικοκυριού.
Ειδικότερα, η Νεφέλη Ορφανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι αηδίες γιατί δεν μπορείς να σταματήσεις τον κοινωνικό ρυθμό. Η γυναίκα κάποτε ήταν κλεισμένη σε ένα δωμάτιο, την κλείδωναν. Και λεφτά να είχε και την περιουσία της να είχε ο άνδρας, όταν θα έφευγε, την κλείδωνε μέσα στο σπίτι».
«Ξεκινάμε λοιπόν από εκεί και φτάνουμε σε μια απίστευτη ελευθερία, η οποία δεν είναι ελευθερία αλλά ασέλγεια προς όλα. Εγώ δεν παντρεύτηκα γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ήμουν σωστή, ήθελα να είμαι ελεύθερη από μικρή. Παντρεύεσαι για να κάνεις οικογένεια και να κάνεις παιδιά, αλλιώς συζείς. Τα παιδιά δεν μπορούν να μένουν σε μια οικιακή βοηθό γιατί η γυναίκα εργάζεται ή γιατί έχει ένα επάγγελμα».
«Εγώ, ας πούμε, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το παιδί μου σε μια οικιακή βοηθό, όσο καλή κι αν ήταν, για να πάω στο θέατρο να παίξω. Δεν γινόταν αυτό, δεν άφηνα το γατάκι μου και το σκυλάκι μου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Νεφέλη Ορφανού στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.