Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ελέγχων για τις φιάλες αλκοόλ που κατασχέθηκαν από γνωστό κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε πρόβλημα με τα ποτά που κατανάλωσαν μαθητές, τέσσερις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν με σπασμούς στο νοσοκομείο, βρίσκονται οι αρχές.

Εκτός από την ποιότητα των ποτών οι αρχές διενεργούν ελέγχους για τις ποσότητες οι οποίες καταναλώθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας.

Η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και η προωθήθηκε από τα 15μελή αρκετών σχολείων της Αττικής. Αν και ήταν ανήλικα παιδιά όμως, το ποτό έρρεε άφθονο

Εκτός από τον 20χρονο που έχει συλληφθεί ως προσωρινά υπεύθυνος με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου, αναζητούνται και τα πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι ή διαχειριστές του κλαμπ.

Αύριο δε αναμένεται ένα θα σφραγιστεί το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων: «Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

Είναι λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, εκατοντάδες μαθητές βγαίνουν έξω από γνωστό κλαμπ της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση. Ασθενοφόρα έχουν κληθεί στο σημείο, καθώς 8 μαθητές, έχουν σπασμούς από κατανάλωση αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί σαστίζουν βλέποντας τα ανήλικα παιδιά άλλα να επιβιβάζονται σε ιδιωτικά λεωφορεία χωρίς συνοδό, ενώ δεκάδες άλλα να βρίσκονται έξω από το κλαμπ σε κατάσταση μέθης.

Πατέρας μιας ανήλικης κοπέλας μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA περιέγραψε τα όσα είδε φτάνοντας έξω από το μαγαζί.

«Φτάνοντας εγώ εκεί βλέπω μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν 4- 5 πούλμαν τα οποία φόρτωναν παιδιά, πάνω από 150 με 200 παιδιά έξω στα πεζούλια της Βουλιαγμένης να κάθονται και να περιμένουν είτε γονείς είτε να επιβιβαστούν στα πούλμαν. Και υπήρχαν και 1 – 2 ασθενοφόρα τα οποία προφανώς είχαν έρθει στον χώρο για να παραλάβουν παιδιά τα οποία δεν αισθανόντουσαν καλά», είπε.