Νέα πλάνα από κάμερα στρατιώτη δημοσίευσε  το Ισραήλ,  κατά την διάρκεια της επιχείρησης εξόντωσης του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ στις 16 Οκτωβρίου 2024 σε περιοχή της Ράφα στο νότιο τμήμα της Λωρίδα της Γάζας.

Ειδικότερα, ο στρατιώτης του 450 Τάγματος Πεζικού της Ταξιαρχίας Μπισλαμάχ του Ισραήλ, είχε εγκαταστήσει κάμερα στο  για να βιντεοσκοπεί καρέ καρέ κάθε στιγμή της σύγκρουσης με τους μαχητές της Χαμάς, χωρίς να γνωρίζει ότι επρόκειτο για τον Γιαχία Σινουάρ.
 

Σε μια στιγμή του βίντεο, ο στρατιώτης ακούγεται να λέει «ένας ακόμα τρομοκράτης εξοντώθηκε», ενώ ο διοικητής του απαντά πως «μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τριγύρω στα συντρίμμια», εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση για την απόδοση του τάγματος και του ελεύθερου σκοπευτή.

Τα πλάνα δείχνουν το σημείο όπου ο Σινουάρ βρέθηκε νεκρός, σε έναν κατεστραμμένο όροφο κτιρίου που είχε υποστεί σφοδρά πλήγματα από το ισραηλινό τανκ τύπου Merkava. Το βίντεο κλείνει με την ταυτοποίηση της σορού του Σινουάρ, σηματοδοτώντας το τέλος της επιχείρησης που είχε στοχεύσει την ηγεσία της Χαμάς.