Για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στη Super League 2, Καμπανιακός και ΑΟΚ αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 28ης Οκτωβρίου στο γήπεδο της Χαλάστρας, με τους γηπεδούχους να κατακτούν τους 3 βαθμούς της νίκης (3-1).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με σουτ του Πέττα (1-0), προηγήθηκε προσπάθεια συμπαίκτη του και επιτυχημένο μαρκάρισμα του Τσαμούρη, στη συνέχεια όμως η άμυνα του ΑΟΚ αδράνησε και ο επιθετικός του Καμπανιακού το εκμεταλλεύτηκε για το 1-0.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα στα πόδια του και δυσκολευόταν ιδιαίτερα να την κυκλοφορήσει σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 37′ ο ΑΟΚ είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση, που λίγο έλειψε να του φέρει την ισοφάριση, όμως ο Δημητριάδης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 43′ ο Καμπανιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καθάριο, που πέρασε τον Αστρά, όμως η άμυνα των «αργοναυτών» απομάκρυνε τον κίνδυνο λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην επανάληψη, η είσοδος του Μάντιντς στη θέση του Αναστασόπουλου, έκανε ακόμη πιο επιθετικό το σχήμα του ΑΟΚ.

Ο Γαβριηλίδης απείλησε με κεφαλιά στο 55′, όμως ο νεοεισελθών Κασαπίδης (που αντικατέστησε τον τραυματία Γιακουμή) μπλόκαρε την μπάλα. Στο 62΄ο Καμπανιακός σκόραρε με τον Καθάριο για το 2-0, το τέρμα -αρχικά- ακυρώθηκε, όμως μετά από λίγα λεπτά η απόφαση του διαιτητή άλλαξε και το προβάδισμα των γηπεδούχων διπλασιάστηκε.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Μια ομολογουμένως περίεργη απόφαση, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο του ΑΟΚ και είχε ως αποτέλεσμα την απευθείας αποβολή του προπονητή του… Εξέλιξη που έφερε δικαιολογημένα παράπονα στην πλευρά του Καβαλιώτικου συγκροτήματος και «χάλασε» το ρυθμό στην αναμέτρηση.

Χορηγός Επικοινωνίας

Στο 87ο λεπτό ο ΑΟΚ μείωσε με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, που έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και αιφνιδίασε τον Κασαπίδη, μετά από γέμισμα του Κατσούρρι. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών στο παιχνίδι, ο διαιτητής απέβαλλε και τον Νίκο Σουμουλίδη, που διαφώνησε μετά από επιθετικό φάουλ που καταλογίστηκε κατά του ΑΟΚ στο χώρο του κέντρου.

Οι «αργοναύτες» επιχείρησαν να βρουν χώρους απειλής προς την εστία του Κασαπίδη, ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν τελεσφόρησαν. Στο 90+7, ο Αστράς υπέπεσε σε λάθος, και ο Κωτσόπουλος πλάσαρε από μακριά -προ κενής εστίας- για το τελικό 3-1, με τον ΑΟΚ να γνωρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Β’ στο «Ανθή Καραγιάννη» (1/11, 14:30).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής (52′ Κασαπίδης), Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Έππας, Καθάριος (70′ Κουτσόπουλος), Διαμαντόπουλος (70′ Μάνιος), Φροσύνης, Ντουμάνης, Σέχου Ε, Παπαστεργιανός, Πέττας (85′ Κολτσίδας)

ΑΟΚ (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Μάντιτς), Διαλανόπουλος (74′ Κατσούρι), Δημητριάδης, Μέτσε (61′ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Πάσαγιτς, Εμπούκα (74′ Καμαρά), Λέλεκας (61′ Γκέκας), Παπαδόπουλος

Πηγή: www.proininews.gr