Απίστευτη ατυχία για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα και με δάκρυα και οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και ουσιαστικά τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από την Τρίτη θα προγραμματιστεί το πότε θα υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς και την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Γιαζίτσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην Τρίπολη στο 70ο λεπτό στη θέση του Αποστολόπουλο, φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως στις καθυστερήσεις του ματς χτύπησε μόνος του ουσιαστικά και σφάδαζε από τον πόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποχώρησε αμέσως –αφήνοντας αναγκαστικά την ομάδα με 10 παίκτες- και την ίδια στιγμή συμπαίκτες του όπως ο Γουίλιαν, ο Ρέτσος, αλλά και άλλοι ήταν κοντά και έδιναν και εκείνοι την εντύπωση ότι ανησυχούν ιδιαίτερα.

Οι ενδείξεις από τη στιγμή που τραυματίστηκε δεν ήταν καλές, ενώ ήρθαν σήμερα οι εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε για να επιβεβαιώσουν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Γιαζιτσί τραυματίζεται τόσο σοβαρά, καθώς ανάλογο τραυματισμό είχε υποστεί τον Δεκέμβριο του 2019, όταν αγωνιζόταν στη Λιλ.