10 ώρες πριν

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο 06:55, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 κοινωνία Στη σύλληψη δυο ανδρών, 62 και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, προχώρησαν το Σάββατο (26/10) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στην Κρήτη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψή τους έγινε μετά από άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (25/10) σε οικία σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.
Αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα στη συγκεκριμένη οικία κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 68 κάλυκες, 150 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο και ένα πιστόλι κρότου.
Η προανάκριση ενεργείται από της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. ΚΡΗΤΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Μοιράσου το: Εύβοια: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό 70χρονου – Βρέθηκε τραυματισμένος σε επαρχιακό δρόμο – ΦΩΤΟ Ντόναλντ Τραμπ: Δριμεία επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις – «Καταστρέψατε τη χώρα, Κάμαλα απολύεσαι» Παναθηναϊκός: Οπαδοί του έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να υποδεχτούν την αποστολή – Αποθέωση για Αταμάν

Φλώρινα: «Μύριζε από την Παρασκευή» λέει κάτοικος για το ξενοδοχείο με τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος