7 ώρες πριν

Τροχαίο στην Κρήτη: Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγό σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου – ΦΩΤΟ 03:34, Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 κοινωνία Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο στην Κρήτη λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής (27/10).
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία δίκυκλο συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό φορτηγό σε διασταύρωση με αποτέλεσμα να βρεθεί ο δικυκλιστής στο οδόστρωμα.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα οδηγοί άλλων οχημάτων, περαστικοί και περίοικοι προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια στον μοτοσικλετιστή, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρχές.
Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ένα ρεύμα. ΚΡΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΟ Μοιράσου το: Βανδαλισμοί στο δίκτυο του ΟΣΕ: Συνεχή τα περιστατικά δολιοφθοράς – Μόνο 91 κατεγράφησαν τον τελευταίο χρόνο – ΒΙΝΤΕΟ Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του προπονητή» Άγριο επεισόδιο στα Γλυκά Νερά: Γνωστός σκηνοθέτης ξυλοφόρτωσε 70χρονο – Τον ενόχλησε το αυτοκίνητό του – ΒΙΝΤΕΟ

Φλώρινα: «Μύριζε από την Παρασκευή» λέει κάτοικος για το ξενοδοχείο με τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος