Έκλεισε τον φίλο της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία στη Φλόριντα

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024, 5:43 μμ

Για τη δολοφονία του συντρόφου της καταδικάστηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ γυναίκα που τον είχε κλείσει σε βαλίτσα, ενώ έπαιζαν μεθυσμένοι κρυφτό με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Η 47χρονη Σάρα Μπουν κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού για τον θάνατο του 42χρονου Χόρχε Τόρες Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς.

«Πρόκειται για μια πραγματικά φρικτή δολοφονία. Κανείς δεν αξίζει αυτόν τον βασανιστικό θάνατο, να προσπαθεί να πάρει ανάσα μέσα σε μια βαλίτσα. Σήμερα, αποδόθηκε δικαιοσύνη με την καταδίκη της Σάρα Μπουν», δήλωσε ο Εισαγγελέας Άντριου Μπέιν. Ο δικηγόρος της 47χρονης, Τζέιμς Όουενς, είπε ότι η εντολέας του πάσχει από το «σύνδρομο κακοποιημένης συζύγου».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη, η Μπουν ισχυρίστηκε ότι έπινε με το θύμα το βράδυ της 23ης Φεβρουαρίου 2020, όταν ο Τόρες πρότεινε ξαφνικά να παίξουν κρυφτό. Στη συνέχεια, εκείνος μπήκε για πλάκα σε μια μεγάλη βαλίτσα και η Μπουν τον έκλεισε μέσα, συνεχίζοντας το «αστείο» του. Ωστόσο, είχε την πρόθεση να του «δώσει ένα μάθημα» εξαιτίας της κακοποιητικής του συμπεριφοράς.

Η Μπουν κατέθεσε ότι, ενώ ο Τόρες ήταν παγιδευμένος στη βαλίτσα, απείλησε πως αν έβγαινε έξω θα «την τελείωνε» Ο Τόρες άρχισε να δυσκολεύεται στην αναπνοή και την παρακαλούσε να τον ελευθερώσει, αλλά εκείνη αρνούνταν.