Ολυμπιακός: Άσχημα νέα για τον Γιουσούφ Γιαζίτζι – Φόβοι ότι υπέστη ρήξη χιαστού

Ο Ολυμπιακός, όχι μόνο ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Super League, αλλά φαίνεται πως χάνει και τον Γιουσούφ Γιαζίτζι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στους Αρκάδες, αλλά λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποχώρησε τραυματίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό που προκαλεί έντονη ανησυχία. Η ατυχία χτύπησε τον παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Τρίπολη, με τις αρχικές ενδείξεις να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ρήξης χιαστού.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέφερε ότι ο τραυματισμός φαίνεται να εντοπίζεται στο γόνατο. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός τεχνικός πρόσθεσε ότι το πρόβλημα ενδέχεται να είναι αρκετά σοβαρό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μακράς απουσίας για τον παίκτη.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή ρήξη χιαστού, κάτι που θα επιβεβαιωθεί με τις απαραίτητες εξετάσεις. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.