Το καινούριο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη Φλώρινα, μέσα στο οποίο 14 άτομα δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, φαίνεται πως λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στο Λιμνοχώρι της Φλώρινας λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ (Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού) Κοζάνης βεβαίωσε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Τάσκας σημείωσε πως είναι ενήμερη για το θέμα είναι η περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, σημειώνοντας πως κλιμάκιο του υγειονομικού επισκέφθηκε την ξενοδοχειακή μονάδα και διαπίστωσε πως ήταν κλειστή.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Σημειώνεται πως μετά τη δηλητηρίαση των 14 ατόμων τα ξημερώματα της Κυριακής (27.10.2024) η επιχείρηση σφραγίστηκε, ενώ συνελήφθη ο 53χρονο ιδιοκτήτης.

Χορηγός Επικοινωνίας

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη για παράβαση του ποινικού κώδικα περί σωματικής βλάβης και σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της διαρροής έχει αναλάβει το Α.Τ. Αμυνταίου.