Αντίδραση με… πάρτι για τον ΠΑΟΚ Β, που επέστρεψε στις νίκες με εκκωφαντικό τρόπο, επικρατώντας με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευκαρπία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χόρχε Ουρτάδο, αλλά και τον Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ.

Με τους… καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ Β, με τον Δικέφαλο να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ, μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γρόσδη, ο Χόρχε Ουρτάδο έφυγε απέναντι από τον Αθανασίου και με ένα υπέροχο διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0, μόλις στα πρώτα 55 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν από το… σοκ, και στα επόμενα λεπτά άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα, ψάχνοντας να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου, με τον ΠΑΟΚ Β να μην αφήνει χώρους για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τους «ασπρόμαυρους» μετά το τέταρτο να αρχίσουν να ελέγχουν την κατοχή, χωρίς να απειλούν, αλλά ούτε και να απειλούνται.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Όλα αυτά μέχρι το 30′! Εκεί ένα γύρισμα- έμπνευση του Ουρτάδο, έβγαλε τον Ρουμιάντσεβ σε εξαιρετική θέση, στ’ αριστερά της περιοχής, με τον Σομποσίσνκι να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Περράκη να δείχνει, σωστά την άσπρη βούλα, και τον Κανίς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, σκοράροντας με… περιπετειώδη τρόπο, για το 2-0 στο 30′, παρά την προσπάθεια του Αθανασίου να αποσοβήσει το τέρμα.

Χορηγός Επικοινωνίας

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση άξια καταγραφής στο πρώτο μέρος, με την μεγαλύτερη απειλή για την εστία του Μπαλωμένου να έρχεται στο 44′, όταν μια σέντρα- σουτ του Νικολιά από τα δεξιά πήρε παράξενη τροχιά, με τον Έλληνα πορτιέρε να βγάζει σε κόρνερ, με τον ΠΑΟΚ Β να πηγαίνει στ’ αποδυτήρια με το ισχυρό 2-0 υπέρ του.

Το προβάδισμα μάλιστα έγινε πιο ισχυρό, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ Β βγήκε στην επανάληψη για να διαχειριστεί το προβάδισμα του, και να χτυπήσει στον χώρο για να βρει το γκολ που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» το γήπεδο. Κι αυτό ήρθε από τους δύο κορυφαίους παίκτες του γηπέδου!

Στο 54′ ο Ρουμιάντσεβ έκλεψε ψηλά τη μπάλα από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο ΠΑΟΚ Β, έβγαλε εξαιρετική ασίστ τον Ουρτάδο που μένει όρθιος, για να γράψει με άψογο πλασέ το 3-0 του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΣ άρχισε να γίνεται απειλητικός μετά το 3-0 του Ουρτάδο, με τον Μπαλωμένο να δείχνει τα αντανακλαστικά του σταματώντας εντυπωσιακά τον Λώλη στο 65′, για να διατηρήσει το 3-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Παρότι ήταν το διάστημα πίεσης των φιλοξενούμενων, ο ΠΑΟΚ Β βρήκε και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά από στημένη μπάλα.

Στο 77΄ο Τσαούσης εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λαγωνίδης νίκησε τους πάντες στον αέρα, για να γράψει το τελικό 4-0, παρά την πίεση του ΠΑΣ για να βρει το γκολ της τιμής, με τον ΠΑΟΚ Β να παίρνει το τρίποντο με το εκκωφαντικό 4-0, φτάνοντας στους 11 βαθμούς.

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (86′ Πιτσιώτης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (80′ Σπυράκος), Τσαούσης, Κανίς (69′ Κουλούρης), Ρούμιαντσεβ (69′ Καλόγηρος), Ουρτάδο (86′ Μύθου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Τζιάρρας): Αθανασίου, Σόρια, Αζίζ (65′ Κύρκος), Ρίντερ, Σομποσίνσκι, Νικολιάς (46′ Χάινριχ), Τζίνο, Πάνος (52′ Λώλης), Μπεγκάλα, Αθανασίου (65′ Σέποβιτς), Μάντζης (80′ Λεό).

Inpaok.com