2 ώρες πριν

Εύβοια: Άγριο ξύλο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος – Οπαδοί πιάστηκαν στα χέρια στην πλατεία χωριού – ΦΩΤΟ 08:42, Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 κοινωνία Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) στην Εύβοια, έπειτα από τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ Μακρυκάπας και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ευβοίας.
Όταν στο 94 λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα της Μακρυκάπας ισοφάρισε με 2-2 τα «αίματα» άναψαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων καθώς υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από τους φιλοξενούμενους.
Σύμφωνα με  πληροφορίες του evima.gr, έπειτα από το τέλος του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων, νεαροί σε ηλικία, συναντήθηκαν στο χωριό όπου υπήρχε έντονος καβγάς με κάποιους από αυτούς να πιάνονται στα χέρια.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες

Από τη φασαρία στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της περιοχής, που χώρισαν τους οπαδούς και ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. ΕΥΒΟΙΑ Μοιράσου το: Λωρίδα της Γάζας: Ανηλεές ισραηλινό «σφυροκόπημα» στο βόρειο τμήμα – Κέντρο διοίκησης της Χαμάς ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF Εφημερεύοντα φαρμακεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (27/10) Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Οκτωβρίου: Σκορπιοί, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα

Λωρίδα της Γάζας: Καταστροφική η κατάσταση στο βόρειο τμήμα λέει ο ΠΟΥ – Καταγγελία για «εντατικές στρατιωτικές επιχειρήσεις σε υποδομές υγείας» – ΒΙΝΤΕΟ