Στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Yamaha.

Τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά ποδήλατα της Yamaha βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και είναι άμεσα διαθέσιμα στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής. Τέσσερα πολύ σημαντικά και τεχνολογικά προηγμένα e-bikes είναι έτοιμα να αλλάξουν την καθημερινότητα του πολίτη και να κάνουν τις μετακινήσεις εύκολη υπόθεση.

Τα τέσσερα νέα e-bikes της Yamaha είναι τα CrossCore RC, Wabash RT, Moro 07, Booster και Booster Easy. Την ποιότητά τους εγγυάται η εμπειρία της Yamaha στην ηλεκτροκίνηση με τα καινοτόμα συστήματα μετάδοσης της κίνησης, ενώ χαρίζουν στον χρήστη ελευθερία, ευελιξία, καινοτομία και όλα αυτά με μηδενικούς ρύπους.

Το CrossCore RC είναι ένα ευέλικτο, πρακτικό και προσιτό e-bike, το οποίο είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας. Έχει σχεδιαστεί για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη μέχρι χαλαρή βόλτα και προσωπική εκγύμναση.

Στην καρδιά του βρίσκεται ο κορυφαίος ηλεκτροκινητήρας PW-ST της Yamaha, ο οποίος είναι αθόρυβος και αποδοτικός. Χρησιμοποιεί αισθητήρες που παρακολουθούν τον τρόπο που οδηγείτε και προσαρμόζουν τη υποβοήθηση ισχύος, ώστε να μετακινείστε με τον πλέον φυσικό και απολαυστικό τρόπο. Η τιμή του είναι στα 2.600 ευρώ (1.800 με το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

Το Wabash RT είναι ένα νέου τύπου e-bike που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην άσφαλτο, αλλά και δυνατότητα απόδρασης από την πόλη. Με εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του αναβάτη, εξαιρετική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία Yamaha, αυτό το off-road ποδήλατο προσφέρει ένα από τα καλύτερα value for money στην κατηγορία.

Ο ηλεκτροκινητήρας PW-ST αποδίδει 70 Nm ροπής, ενώ οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι μελετημένα για ξεκούραστη οδήγηση στην πόλη και στις εξορμήσεις στη φύση. Η τιμή του είναι στα 3.550 ευρώ (2.750 ευρώ με Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

Το νέο Moro 07 είναι ένα mountain bike, το οποίο προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία σε όλα τα τερέν. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί το πλαίσιο και ο ηλεκτροκινητήρας από κοινού για τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ο PW-X3 ο οποίος περιλαμβάνει την τεχνολογία Zero Cadence, ενώ το ειδικό σύστημα flywheel φροντίζει για εύκολη χρήση των πεντάλ με 25 χλμ./ώρα και πάνω. Οι αναρτήσεις είναι πολύ ποιοτικές της RockShox, τα φρένα της Magura και τα ελαστικά της Maxxis. Η τιμή του είναι στα 4.800 ευρώ (4.000 ευρώ με Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

Τέλος, στην γκάμα της Yamaha υπάρχει η σειρά Booster. Το Booster Easy είναι πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει υψηλές προδιαγραφές, στις οποίες περιλαμβάνονται σύγχρονο στυλ, ελαφριά όργανα και μικρά φώτα LED για καθημερινή χρήση, την ημέρα και τη νύχτα.

Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα PW-S2 και μπαταρία 630 kWh με αυτονομία σχεδόν 120 χιλιομέτρων, ενώ η υποβοηθούμενη ταχύτητα φτάνει τα 25 χλμ./ώρα. Η τιμή του Booster Easy είναι 3.350 ευρώ (2.550 ευρώ με Κινούμαι Ηλεκτρικά 3) και του Booster 3.800 ευρώ (2.881 ευρώ με Κινούμαι Ηλεκτρικά 3).

Όλα τα e-bikes της Yamaha θα ντα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στο δίκτυο της Μοτοδυναμική.