Μαριάννα Τουμασάτου: Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άνδρα σαν τον πατέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα (26/10) η Μαριάννα Τουμασάτου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου, αλλά και για την κόρη τους.

Στην αρχή η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, την φύση, τα ζώα και νευριάζει!

Θα έλεγα ότι είμαι πραγματικά συντροφική, αγαπάω τον άνδρα μου, ώστε να είναι εκείνος καλά, όχι με τα δικά μου δεδομένα.

Θέλω να είναι εκείνος καλά και είμαι εκεί και υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι δύσκολη στην καθημερινότητα, μπορεί να του χτυπήσω του άλλου τα νεύρα πολύ, είμαι ξεροκέφαλη και μπορεί ο άλλος να βγει από το παράθυρο!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η καλλιτέχνιδα μιλώντας για την κόρη της είπε: «Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου και για την ώρα δεν το θέλει ούτε εκείνη. Λέω και στην παράσταση πως ό,τι έχει πάθει ο καθένας δεν το θέλει για το παιδί του! Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους και το κοινό, αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή την δουλειά είναι γιατί εγώ περνώ πάρα πολύ ωραία».

Ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε: «Θα το πω τώρα και θα ακουστεί σαχλό και ξέρω τι θα υποστώ και μετά αλλά σκοτίστηκα. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άνδρα σαν τον πατέρα της.

Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει, να στέκεσαι δίπλα σου, να κάνει πολύ όμορφα πράγματα και έτσι όπως πολύ όμορφα αγαπάει, πολύ δύσκολα θυμώνει!

Αν βρει έναν τέτοιο άνθρωπο μόνο θα τον αγκαλιάσω. Εάν δεν βρει, ας πάρει ένα κράνος!».