4 ώρες πριν

Ναταλία Δραγούμη: Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο σε περιοδικό πριν από 20 χρόνια 00:22, Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 lifestyle Φωτογραφία: nataliadragoumi/ Instagram Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Ναταλία Δραγούμη, δημοσιεύοντας αποκαλυπτικό εξώφυλλο, που είχε κάνει πριν από χρόνια, για το περιοδικό «Max».
Η ηθοποιός είχε ποζάρει χωρίς ρούχα, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι λευκές, over the knee μπότες – ποζάροντας χαμογελαστή στον φακό.
Όπως βλέπουμε στην ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Δραγούμη την Πέμπτη (24/10) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν αλλάξει πολλά από την εν λόγω φωτογράφιση, καθώς η ηθοποιός είχε βαμμένα ξανθά μαλλιά.
Σημειώνεται, πως το αποκαλυπτικό εξώφυλλο με την ηθοποιό κυκλοφόρησε το 2004 και φωτογράφος, όπως έγραψε η ίδια, ήταν ο Τάκης Διαμαντόπουλος. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Dragoumi (@nataliadragoumi) ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Μοιράσου το: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η σπάνια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της – «Την απώλειά του δεν την έχω δουλέψει καθόλου» Μαρία Μπακοδήμου για Δημήτρη Αργυρόπουλο: «Στο νοσοκομείο ενημερώθηκε ο πρώην άνδρας μου – Νόμιζε ότι θα έρθει να με αναγνωρίσει» Μάθιου Πέρι: Συγκλονίζει η μητέρα του για τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού – «Είχα την αίσθηση ότι το ένιωθε μέσα του»

Οι άνδρες που δεν είχαν την αποδοχή του πατέρα τους μεγαλώνοντας, συνήθως αναπτύσσουν αυτά τα 9 χαρακτηριστικά αργότερα στη ζωή τους