Home / Ενημέρωση / Ειρήνη Μουρτζούκου στο Live News: «Αισθάνομαι άσχημα, ό,τι θάνατος υπάρχει τον έχουν φορτώσει πάνω μου»
Ειρήνη Μουρτζούκου στο Live News: «Αισθάνομαι άσχημα, ό,τι θάνατος υπάρχει τον έχουν φορτώσει πάνω μου»
Παρασκευή, 25.10.2024, 18:20
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κατηγορούμαι για τίποτα. Είμαι εδώ να τους απαντήσω” υπογραμμίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Μεγάλο Κανάλι. Η «πρωταγωνίστρια» στο θρίλερ με τα πέντε νεκρά βρέφη σε Αχαΐα και Ηλεία δήλωσε εκ νέου αθώα για όλα και εξήγησε το βάρος που νιώθει να κουβαλά τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μουρτζούκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι άσχημα. Ό,τι θάνατος υπάρχει τον έχουν φορτώσει πάνω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω, είμαι εδώ, να μου πουν, γιατί έχω τα μούτρα και βγαίνω. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κατηγορούμαι για τίποτα. Είμαι εδώ να τους απαντήσω και να μου πουν τους λόγους που γίνεται όλο αυτό. Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου και ο Παναγιωτάκης. Για τα υπόλοιπα δεν με απασχολεί. Δεν έχω δικαίωμα, έχουν μάνα και πατέρα να ψάξουν από τι έφυγαν τα παιδιά τους».

«Όταν έφυγε η αδερφή μου με πόνεσε πολύ γιατί ήταν ένα παιδάκι που, με το που γύρναγα από το σχολείο, άκουγε την πόρτα, καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ και φώναζε «Ειρήνη, Ειρήνη». Μου λείπει και όταν έφυγε δεν μου το είπαν ακριβώς. Είπαν ότι κάτι συνέβη, θα μιλήσουμε αργότερα».

«Έχω σταματήσει να εργάζομαι γιατί με αυτά που μου προσάπτουν δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Ο κόσμος δεν έχει τι να κάνει και κατηγορεί. Όλοι έχουν γίνει εισαγγελείς… Να βγουν και να μου τα πουν στη μούρη μου. Εγώ δεν κρύφτηκα. Από την πρώτη στιγμή ψάχνω τι έγινε. Θα μπορούσα και εγώ να κατηγορήσω για τους θανάτους των παιδιών» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ειρήνη Μουρτζούκου στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News του MEGA το απόγευμα της Παρασκευής.