Φωτογραφίες και βίντεο με τα μωρά της ανέβαζε σε Instagram και Tik Tok η Ειρήνη Μουρτζούκου, τόσο όσο βρίσκονταν εν ζωή όσο και όταν πέθαναν.
Συγκεκριμένα, το παιδί της 24χρονης μητέρας, γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 2022 και πέθανε μόλις 19 ημέρες αργότερα, και το αποχαιρέτησε στο Instagram με μια ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει μια φωτογραφία του παιδιού στην οποία γράφει τα εξής:
«Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω σήμερα έτσι το πρόσωπο σου. Δεν το περίμενα ότι θα σε έβλεπα εκεί μέσα να μου φεύγεις. Εγώ αλλιώς περίμενα, να σε ντύσω και σ’έντυσα νυφούλα. Ήσουν το πιο όμορφο παιδάκι στον κόσμο. Θα μου μείνει όμως αυτό το χαμόγελο που είχε και το άγγιγμα σου που είχα κάθε ώρα. Σε ήθελε όμως ο Θεός πολύ νωρίς κοντά του».
Κλείσιμο
Σε παρόμοια ανάρτηση προχώρησε την ίδια ημέρα και στο Tik Tok, στην οποία έλεγε τα εξής:
«Αγγελούδι μου! Εκεί ήμασταν κοντά σου, ματάκια μου όμορφα. Ήρθαμε να σε δούμε νυφούλα. Ένα πράγμα πανέμορφο που ποτέ δεν θα βγάλω από μέσα μου παιδάκι μου. Γιατί μας έφυγες; Γιατί καρδούλα μου να μην είσαι στην αγκαλιά μας τώρα, να παίζουμε όπως κάναμε παπάκι μου; Αχ Θεέ μου! Μόνο αυτό το γιατί θα μου μείνει. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κάποια στιγμή θα είμαστε κοντά σου».
Ακολουθούν και άλλες αναρτήσεις, με τις οποίες η Ειρήνη Μαρτζούκου θρηνεί τον χαμό του παιδιού της μήνες μετά το θάνατό της.

«Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω σήμερα έτσι το πρόσωπο σου», γράφει σε ανάρτηση για το θάνατο του πρώτου της παιδιού – Βίντεο από τις στιγμές που περνούσε με το δεύτερο μωρό της ανέβαζε η 24χρονη

Content snippet: CookieBar