Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, με τη γυναίκα από την Αλβανία που έχει συλληφθεί να είναι στο επίκεντρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν τα αθλητικά παπούτσια και τα ρούχα που φορούσε η 50χρονη, προκειμένου να δουν αν μπορεί να προκύψει κάποιο στοιχείο για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο Εισαγγελέας εξέδωσε σχετική διάταξη για να γίνει έρευνα σε σημεία εναπόθεσης σκουπιδιών της περιοχής, καθώς έχουν περάσει 15 ημέρες από το έγκλημα και θα μπορούσε να τα έχει πετάξει.

Η κομβική σημασία των παπουτσιών της 50χρονης και το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές

Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν τα ρούχα που φορούσε η 50χρονη από την Αλβανία, όταν πήγε στο σπίτι της ηλικιωμένης, καθώς έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από την ημέρα της δολοφονίας.

Σ’ αυτό, φαίνεται καθαρά να μπαίνει στο σπίτι της 84χρονης την 11η Οκτωβρίου, μεταξύ 11:00 και 13:00, όντας το μοναδικό άτομο που βρέθηκε στον χώρο τη συγκεκριμένη μέρα.

Παράλληλα, από ειδική επεξεργασία στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών φαίνεται να προκύπτει ότι τα αιματηρά πελματικά αποτυπώματα που βρέθηκαν είναι αρκετά πιθανό να ανήκουν στα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα η 50χρονη.

Έτσι, σε περίπτωση που βρεθούν τα παπούτσια, ένα ζευγάρι sneakers, θα μπορέσει να γίνει η διαδικασία ταυτοποίησης, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Ειρωνική η 50χρονη στους αστυνομικούς για τα παπούτσια και τα ρούχα -«Ψάξτε να τα βρείτε, είναι η δουλειά σας»

Γενικότερα, η 50χρονη φαίνεται πώς κρατάει σκληρή στάση απέναντι στις ερωτήσεις των αστυνομικών μετά τη σύλληψή της.

Μάλιστα, όταν τη ρώτησαν για τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα, ισχυρίστηκε ότι τα έκλεψαν και πώς «τα πήραν από την απλώστρα».

Παράλληλα, εμφανίστηκε και με ειρωνική διάθεση, καθώς φέρεται να τους είπε: «Ψάξτε να τα βρείτε. Αυτή είναι η δουλειά σας».

Η ηλικιωμένη έκρυβε χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι -Πιθανολογείται να το γνώριζε η 50χρονη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 84χρονη είχε συγκεντρώσει περίπου 10.000 ευρώ για ώρα ανάγκης τα οποία έκρυβε στην ντουλάπα κάτω από μία κουβέρτα. Φορούσε επίσης ένα χρυσό, μεγάλο ανδρικό δακτυλίδι, που ήταν του άνδρα της που είχε πεθάνει πριν από περίπου 10 χρόνια.

Χρήματα δεν βρέθηκαν όπως και το δακτυλίδι στο χέρι της ηλικιωμένης, που είχε αφήσει δερματικό εντύπωμα. Από τα στοιχεία της προανάκρισης οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως η 50χρονη είχε εντοπίσει το χρηματικό ποσό και προσχεδίασε την δολοφονία της ηλικιωμένης, προκειμένου να το αφαιρέσει.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Action24, σημειώθηκε διάρρηξη στο διαμέρισμα το οποίο διέμενε η 84χρονη, από τουλάχιστον δυο δράστες, οι οποίοι φέρονται να έχουν εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά τους, αλλά και το τι αναζητούσαν μέσα στο σπίτι της 84χρονης. Οι δράστες φορώντας κουκούλες, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και γάντια, προσπάθησαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.