Home / Media / Τι συμβαίνει με τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη; – Η δήλωση που άναψε φωτιές
Τι συμβαίνει με τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη; – Η δήλωση που άναψε φωτιές
Παρασκευή, 25.10.2024, 10:03
Γιώργος Σκρομπόλας@gskrob

Για ποιους λόγους δεν προχωρά η σειρά;

«Τη δεύτερη σεζόν για τις Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση λίγο ακαταλαβίστικη, οπότε πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1, δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση εγώ σε αυτό».

Ήταν αυτή ακριβώς η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου, η οποία άναψε φωτιές. Τι έχει συμβεί με τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Σέρρες»;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, βάσει συζητήσεων που είχε κάνει με τον ΑΝΤ1, είχε πάρει την υπόσχεση πως μετά το τέλος του 1ου κύκλου θα ξεκινούσε η παραγωγή του 2ου για να παίξει στον ΑΝΤ1+.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε βρει και τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση, κάτι που το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό γιατί θα το ανακοίνωναν επίσημα με την έναρξη των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα αυτά, όμως, δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Ο ένας λόγος είχε να κάνει με τη συμμετοχή ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών, του Γιώργου Γάλλου, στη σειρά «Η Μάγισσα». Ζητήθηκε από τον Καπουτζίδη να κάνει υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς, ώστε -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- να κόψει τα μούσια ο ηθοποιός για να μπορέσει να παίξει στις Σέρρες.

Ο δεύτερος λόγος, ο οποίος φαίνεται πως ήταν και ο πιο σημαντικός, έχει να κάνει με την οικονομική διαπραγμάτευση των δύο πλευρών. Οι «Σέρρες» είναι μία σειρά υψηλών προδιαγραφών, άρα μιλάμε για 10 αρκετά ακριβά επεισόδια. Κάπου εκεί οι συζητήσεις «πάγωσαν» και αν δεν ξαναρχίσουν δεν αποκλείεται να δούμε τον δημιουργό του σίριαλ να το μεταφέρει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.