Μπορεί ο Σέρχιο Πέρεζ να πρωταγωνιστεί τα τελευταία δύο χρόνια στο σίριαλ «δεν θα μου φάτε τη θέση στην Red Bull». Ωστόσο ο πατέρας του Μεξικανού βλέπει τα πράγματα διαφορετικά!

Ο Αντόνιο Πέρεζ δεν ανησυχεί σχετικά με την παραμονή του γιου στην Red Bull ή τις επιδόσεις της ομάδας. Αντιθέτως, ο πατέρας του Τσέκο είναι βέβαιος ότι ο γιος του θα πάρει κάποια στιγμή στο μέλλον το πρωτάθλημα!

Έτσι δήλωσε, τουλάχιστον, ο κύριος Πέρεζ παραμονές του GP στο Μεξικό. «Είμαι σίγουρος ότι εν καιρώ ο Τσέκο θα έχει στη διάθεσή του τα κατάλληλα εργαλεία για να διεκδικήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι ο Τσέκο θα γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής» δήλωσε ο πατέρας του Τσέκο.

Πίσω στον πραγματικό κόσμο, τώρα, ο Σέρχιο Πέρεζ μάλλον έχει άλλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μεξικανός πρέπει να πείσει τα αφεντικά της Red Bull ότι του αξίζει το δεύτερο μονοθέσιο και για το 2025. Και αυτό παρά το ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο που τον καλύπτει και για την επόμενη σεζόν.

Βλέπετε, οι Λίαμ Λώσον και Γιούκι Τσουνόντα καιροφυλακτούν στην RBF1. Καλά πληροφορημένες πηγές πιστεύουν ότι όποιος από τους δύο επικρατήσει στην εσωτερική μονομαχία μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει το προβάδισμα για την προαγωγή στην μεγάλη ομάδα. Μία προαγωγή η οποία μπορεί να έρθει και του χρόνου εάν ο Σέρχιο Πέρεζ δεν δείξει ικανός από νωρίς να βοηθήσει την Red Bull στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Βέβαια, οι γονείς βλέπουν πάντα διαφορετικά τα παιδιά τους από ότι ο υπόλοιπος κόσμος. Και στην F1 έχουμε δει πολλά περίεργα πράγματα να συμβαίνουν κατά καιρούς. Αλλά η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος οδηγών από τον Τσέκο το 2025 -και ιδίως ενώ θα έχει για ομόσταβλο τον Μαξ Φερστάπεν- θα συνιστά σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.