Με μετάλλια επέστρεψαν αθλητές της Αλεξανδρούπολης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων Tae Kwon Do που διεξήχθη στο ΣΕΦ. 

Ειδικότερα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Χατζηκερίμογλου του ΑΟΓ Αλεξανδρούπολης! Ο Αλέξανδρος με την επιτυχία του αυτή, εξασφάλισε ταυτόχρονα και μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Πάρης Αγγελακούδης φτάνοντας μια ανάσα από τα μετάλλια. Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη , η Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, η Αλεξάνδρα Μιχαηλίδη και ο Αθανάσιος Κατσίκιας, με πολύ καλές εμφανίσεις αποκομίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές εμπειρίες από τους πανελλήνιους αγώνες.

Επίσης, χάλκινο κατέκτησε στην ίδια διοργάνωση και ο Τριαντάφυλλος Κολέτσας της Νίκης Αλεξανδρούπολης! Με την διάκριση αυτή ο Τριαντάφυλλος εξασφάλισε μοριοδότηση για τα ανώτατα πανεπιστήμια. Επιπλέον την 5η θέση κατέκτησε ο αθλητής του Συλλόγου Χρήστος Καρράς μετά από 4 αγώνες στην κατηγορία 63kg στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών και γυναικών που διεξήχθη τις ίδιες ημερομηνίες στο ΣΕΦ. Επίσης αγωνίστηκαν και οι μικροί αθλητές: Πεχλιβανίδης Ανεστης στην κατηγορία 57kg, Τσαλταμπασιδης Γιώργος στα 49kg, Μιτσιου Μαριλία στην κατηγορία 41κg, Δανιηλ Αγγελικη στην κατηγορια 41kg, Καλιατσα Παναγιωτα στα 51 kg όπου αποκόμισαν μεγάλες εμπιριες για το μέλλον.

sportsaddict.gr