Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στο χωριό Πλατανούλια της Λάρισας, το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς εντοπίστηκε να φέρει σημάδια άγριας επίθεσης από τα σκυλιά της.

Η άτυχη 70χρονη εντοπίστηκε νεκρή έπειτα από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τα σκυλιά μέσα στην αυλή του σπιτιού της, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα σκυλιά ήταν δεσποζόμενα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα και την κατασπάραξαν, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να παραλαμβάνει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την επίθεση, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα παρέχει η νεκροψία – νεκροτομή τις επόμενες ώρες.

Σε περίπτωση που νιώσετε ότι απειλήστε από σκυλιά μπορείτε να:

Γυρίσετε το σώμα σας αργά στο πλάι.Σταυρώσετε τα χέρια σας.Αγνοήσετε τελείως τον σκύλο.Μείνετε ακίνητοι για ένα μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια απομακρυνθείτε αργά.Προσπαθήσετε να φτάσετε σε ένα μέρος όπου υπάρχει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον σκύλο.

Σε περίπτωση που αυτά δεν λειτουργήσουν τότε υπάρχουν άλλες επιλογές.

Μείνετε εντελώς ακίνητοι.Χωρίς να φωνάξετε, ζητήστε ήρεμα από κάποιον που βρίσκεται κοντά να βοηθήσει.Εάν βρίσκεστε στο έδαφος, κουλουριαστείτε αργά, με τα χέρια πιασμένα πίσω από το λαιμό για να προστατεύσετε το κεφάλι σας.