Γυναίκα μοιράζεται το γεύμα που την βοήθησε να χάσει 9 κιλά σε 4 μήνες – «Η συνέπεια είναι το κλειδί για την επιτυχία»

Η Dabrionne μοιράστηκε το ταξίδι της για την απώλεια βάρους μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok. Η γυναίκα που έχασε 9 κιλά σε μόλις 4 μήνες αποκάλυψε ότι ένα γεύμα, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, την βοήθησε να πετύχει τον στόχο της.

Η Dabrionne θέλει να δώσει έμπνευση και σε άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό μοιράζεται τακτικά μέσα από τα social media διάφορα κόλπα και χρήσιμες συμβουλές. «Να θυμάστε ότι το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό», συμβούλεψε τους followers της στο TikTok, προσθέτοντας ότι η «συνέπεια» ήταν ο βασικός παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταμόρφωσή της.

Παρότρυνε τους ανθρώπους να αλλάξουν τη διατροφή τους αποκαλύπτοντας ότι για εκείνη λειτούργησε ο περιορισμός της πρόσληψης υδατανθράκων, αν και παραδέχτηκε ότι στην αρχή ήταν δύσκολη η προσπάθεια να εξαλείψει εντελώς τους υδατάνθρακες από την διατροφή της.

Η Dabrionne αποκάλυψε ότι πρώτα απ’ όλα «έπαψε να τρώει υπερβολικά» για να επιτύχει τους στόχους της. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα social media φαίνεται να κόβει λαχανικά και να καρυκεύει σολομό. «Στην αρχή του ταξιδιού μου για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση, προσπάθησα να κόψω εντελώς τους υδατάνθρακες, αλλά το σώμα μου αντιδρούσε γιατί χρειαζόταν αυτό το “καύσιμο”».

Παραδέχτηκε την αγάπη της για τα ζυμαρικά και τα γαλακτοκομικά, αλλά λόγω της δυσανεξίας στη λακτόζη που προκαλούσε φούσκωμα, ήξερε ότι έπρεπε να λάβει υπόψη της αυτές τις προτιμήσεις προσεκτικά κατά τον προγραμματισμό των γευμάτων της. «Δεν έκανα απλώς αυτό που ήθελε το σώμα μου, οπότε έκανα μια δοκιμή με δείπνα λαχανικών και πρωτεΐνης και αυτό λειτούργησε», αποκάλυψε, καθώς οι χρήστες των social media την παρακολουθούσαν να πασπαλίζει τα λαχανικά με μπαχαρικά μετατρέποντάς τα σε γευστικό γεύμα.

«Ερωτεύτηκα το γυμναστήριο και άλλαξα τη διατροφή μου και η συνέπεια είναι σίγουρα η καλύτερη συνταγή», είπε, δείχνοντας το πιάτο της που περιλαμβάνει σολομό και σκόρδο μαζί με λαχανικά.

Ως απάντηση στη δημοσίευσή της, ένας χρήστης σημείωσε: «Είμαι στο ίδιο μονοπάτι. Έχασα 6 κιλά σε 5 εβδομάδες, αργά και σταθερά. Μου αρέσουν οι υδατάνθρακες μία φορά την ημέρα», με την Dabrionne να απαντά: «Σε στηρίζω!» Ένας άλλος χρήστης είπε: «Είμαι 15 κιλά κάτω σε 1 μήνα. Δεν είναι εύκολο αλλά η συνέπεια είναι σίγουρα το κλειδί. Σίγουρα θα πάω να φτιάξω αυτό το γεύμα».