ΗΠΑ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε ένοπλη επίθεση – Δράστης ένας 15χρονος

Μία 5μελης οικογένεια στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ δολοφονήθηκε από έναν 15χρονο, ο οποίος φέρεται να ανήκει στην ίδια οικογένεια. Ένα 11χρονο κορίτσι κατάφερε να επιζήσει από την ένοπλη επίθεση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην παραθαλάσσια έπαυλη τα ξημερώματα αφού το κέντρο της αστυνομίας δέχθηκε πολλές κλήσεις για φασαρία και πυροβολισμούς. Οι σοροί δύο ενηλίκων και τριών εφήβων εντοπίστηκαν μέσα στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας, ενώ συνελήφθη ένας 15χρονος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, κάποια από τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία έγιναν από τα θύματα, την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι και κρύβονταν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως τον έφηβο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, εξήγησε ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη, Μάικι Μέλις. Η 11χρονη που είχε δεχτεί δύο σφαίρες μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο, αφού είχε λάβει τις πρώτες βοήθειες από έναν γείτονα.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Κινγκ δεν έχει δώσει ακόμη δώσει στη δημοσιότητα τις ταυτότητες των θυμάτων. Οι εισαγγελείς ζήτησαν την Τρίτη από το δικαστήριο να απαγγείλει πέντε κατηγορίες ανθρωποκτονίας και μία κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 15χρονου.

Ο δικαστής Τζο Καμπάνια διέταξε να παραμείνει σε φυλακή ανηλίκων ο 15χρονος και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς σε βάρος του σοβαρότατους.

Επιπλέον ο δικαστής απαγόρευσε οποιαδήποτε επαφή του δράστη με την 11χρονη που είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας του 15χρονου το οποίο επέζησε.

Ο έφηβος περιγράφηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης Έιμι Πάρκερ ως ένα νεαρό αγόρι που «απολαμβάνει την ορεινή ποδηλασία και το ψάρεμα». Επίσης, τόνισε ότι ο πελάτης της δεν έχει ποινικό ιστορικό.

Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει την ταυτότητα και την ηλικία των θυμάτων, αν και τρία από τα θύματα εκτιμάται ότι είναι έφηβοι, με το μεγαλύτερο παιδί να είναι περίπου 15 ετών, δήλωσαν στο δίκτυο FOX13 οι γείτονες της οικογένειας.