ΗΠΑ: Ο Ομπάμα έγινε… Έμινεμ και ράπαρε το «Lose Yourself» – Δείτε βίντεο 09:15, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 διεθνή Στη σκηνή σε προεκλογική συγκέντρωση για την Κάμαλα Χάρις εμφανίστηκε ο Έμινεμ, ενώ λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.
Ο Έμινεμ ανέβηκε στη σκηνή και αφού υπογράμμισε τη σημασία και την κρισιμότητα των εκλογών για τη Δημοκρατία, παρουσίασε τον Μπάρακ Ομπάμα.
Ο Ομπάμα εμφανίστηκε ενώ έπαιζε το «Lose Yourself». Αφού χαιρέτησε τον Έμινεμ, στάθηκε στο βήμα υπό τις επευφημίες του κοινού.
«Πρέπει να πω ότι έχω κάνει πολλές συγκεντρώσεις. Οπότε, συνήθως δεν έχω άγχος, αλλά ένιωθα κάπως έτσι μετά τον Έμινεμ», είπε ο Ομπάμα και άρχισε να ραπάρει.
««My palms are sweaty, knees weak, arms are heavy. Vomit on his sweater already, mom’s spaghetti», ράπαρε ο Ομπάμα, προκαλώντας ντελίριο στο κοινό.

Obama raps Eminem’s “Lose Yourself,” after being introduced by the rapper at a rally for Harris in Detroit, MI. pic.twitter.com/MqXJzplZPY
— MSNBC (@MSNBC) October 23, 2024 ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ Μοιράσου το: Survivor 2024 – Spoiler (23/10): Χαμός στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ekaterina και Χριστιάνα – Μπαίνουν στη μέση για να τις χωρίσουν
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στου Ζωγράφου λόγω εργασιών κατασκευής της Γραμμής 4 του Μετρό
Ανακαλύφθηκε σφραγίδα με τον δικέφαλο αετό – Οι ανασκαφές για τον εντοπισμό ενός χαμένου βασιλείου

Έκοψε τις επαφές με τους γονείς της επειδή την πίεζαν να εγκαταλείψει τον γιο της που έχει αυτισμό – «Μου έλεγαν ότι είναι βάρος και ότι πρέπει να τον δώσω για υιοθεσία»