Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου μετά το τραγικό περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (22/10), όταν ένα αγόρι, περίπου 13 ετών, έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος από τις κερκίδες του γηπέδου στο ΔΑΚ.

Ένα αγόρι 13 ετών έχασε τη ζωή του την Τρίτη (22/10)  στο Ναύπλιο έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος, από κερκίδες γηπέδου.

Τον θόρυβο αντιλήφθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν παρών στον χώρο, ο φύλακας του σταδίου, ο οποίος έτρεξε στο σημείο και βρήκε το παιδί μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε τις Αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι και ενώ η μητέρα του παιδιού έφυγε από το σπίτι για να πάει στο σχολείο να παραλάβει τη 12χρονη αδερφή του και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο 13χρονος που έμεινε μόνος στο σπίτι, βρήκε την ευκαιρία, έφυγε από το σπίτι και πήγε στο στάδιο.

Από την Αστυνομία δεν προκύπτει έως τώρα να ήταν άλλοι παρόντες στην κερκίδα, αναλύονται τα στοιχεία που έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί και εξετάζεται αν πρόκειται για ατύχημα ή για πράξη αυτοχειρίας.