Την λίστα με τα 123 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που εντάθηκαν στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών από 6% ως 15% δημοσίευσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ:

“δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και αναφέρθηκε στους τρεις βασικούς πυλώνες της πολιτικής του υπουργείου Ανάπτυξης: από τους επιχειρηματίες απαιτείται κοινωνική ευθύνη -και είναι καλή η πράξη με τη μείωση τιμών που ανακοίνωσαν, σημείωσε- η πολιτεία κάνει ελέγχους, παρά τις δυσκολίες στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και οι πολίτες θα πρέπει να αξιοποιούν τη δύναμη που έχουν αγοράζοντας από εκεί που τους συμφέρει. Αυτός ο συνδυασμός θα φέρει και άλλα αποτελέσματα. Αν θέλουμε να πηγαίνουμε μπροστά, πρέπει να παράγουμε καλύτερα και περισσότερα και να δώσουμε δυνατότητες στις νέες γενιές.”

Παράλληλα όπως δήλωσε χθες στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος: “Βλέπουμε ότι υπάρχει μια ανταπόκριση από τις επιχειρήσεις, έχουμε την προσδοκία ότι θα έχουμε περισσότερους ακόμα κωδικούς πολύ σύντομα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Σούπερ Μάρκετ, φαίνεται ότι αυτοί θα ξεπεράσουν τους 600.”

Πηγή:ertnews.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας