Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Καρδίτσα και πλέον στρέφει το βλέμμα τους στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η στροφή της Euroleague (25/10, 21:45).

Το πρώτο από τα πολλά και συνεχόμενα ματς που θα δώσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες για την Euroleague και την Greek Basketball League.

Οι Ερυθρόλευκοι από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου θα δώσουν έξι παιχνίδια: Δύο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και τέσσερα για την Euroleague. Σε αυτό το διάστημα το συγκρότημα του Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό και από μία τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υπάρχουν επίσης οι αγώνες με ΑΕΚ και Μπάγερν.

Ο… Γολγοθάς του Ολυμπιακού ξεκινάει από το Μόναχο την ερχόμενη Παρασκευή (25/10) και συνεχίζεται με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (27/10), για την 4η στροφή της Greek Basketball League. Μετά ακολουθεί η δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στις 29 και 31 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στο πρώτο παιχνίδι του Νοεμβρίου οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και στις 8 Νοεμβρίου οι κάτοχοι του Super Cup θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για την Euroleague.

Ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό, που θα κληθεί να πάρει σημαντικές νίκες απέναντι σε δύσκολες ομάδες. Το καλό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι πλέον έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (σ.σ εκτός από τον μακροχρόνια απόντα Έβανς). Ο Έλληνας προπονητής υπολογίζει πλέον ακόμα και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επέστρεψε στη δράση και μάλιστα να έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα.

25/10 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός EUROLEAGUE

27/10 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Stoiximan GBL

29/10 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης EUROLEAGUE

31/10 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα EUROLEAGUE

2/11 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Stoiximan GBL

8/11 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός EUROLEAGUE