Home / Ψυχαγωγία / Αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη στους ρεπόρτερς: «Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»
Αντέδρασε η Ιωάννα Τούνη στους ρεπόρτερς: «Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»
Τρίτη, 22.10.2024, 08:56
Zappit@ZAPPIT_

“Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως”.

Δηλώσεις από κοινού έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το αγαπημένο ζευγάρι εντόπισαν τα συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών σε κοσμική του έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (21/10), ζητώντας την άποψή του για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τον κιτρινισμό των δημοσιογράφων.

«Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα», υπογράμμισε η γνωστή επιχειρηματίας και Instagramer.

«Είμαι μια χαρά, ήρεμα χωρίς τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ, οπότε καλύτερα. Έτσι όπως είναι, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, μπορούσα να συνεχίσω. Προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι η ψυχική μου ηρεμία», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως οι σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραμένουν καλές.

«Το προηγούμενο διάστημα που ο Δημήτρης ήταν στην τηλεόραση γύριζε σπίτι και είχε μία ένταση. Τώρα μπαίνει στο σπίτι σφυρίζοντας», σχολίασε με νόημα και χιούμορ η Ιωάννα Τούνη.