Θύμα ληστείας έπεσε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

Αφού τους χτύπησαν, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο, ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.