Κώστας Σκανδαλίδης: «Γνώρισα την γυναίκα μου στο ΠΑΣΟΚ, την ερωτεύτηκα αμέσως – Αν δεν ήταν η Μπέτυ, δεν θα ήμουν βουλευτής»

Καλεσμένος του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Στιγμές» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/10) ο Κώστας Σκανδαλίδης. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του, Μπέτυ, στην ενασχόλησή του με την πολιτική.

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στο ΠΑΣΟΚ. Ήρθε στην Γραμματεία του Εκτελεστικού Γραφείου. Μια πανέμορφη γυναίκα, την ερωτεύτηκα αμέσως, παντρευτήκαμε σε ενάμιση χρόνο. Την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, το 1992, είχαμε Κεντρική Επιτροπή. Πάω, λοιπόν τη γυναίκα μου στο μαιευτήριο, φεύγω πάω στην Κεντρική Επιτροπή και επιστρέφω την ώρα που γινόταν η διαδικασία. Είδα τον γιο μου και ξαναπήγα στην Κεντρική Επιτροπή και μου λέει ο Παπανδρέου “πού ήσουν” και του λέω “γεννήθηκε ο μικρός”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

«Εάν δεν υπήρχε η Μπέτυ δεν θα ήμουν βουλευτής. Συμπλήρωσε ότι μου έλειπε εμένα στην αρχή. Η Μπέτυ είχε πάντα ένα χαμόγελο, κρατούσε το γραφείο μου, ήταν ζωντανή, δυνατή με τις υποθέσεις όλων των ανθρώπων που έρχονταν στο γραφείο. Ένας άνθρωπος που μου στάθηκε πάντα απίστευτα κι εγώ έκανα υψηλή πολιτική», τόνισε ο κ, Σκανδαλίδης αναφερόμενος στη συμβολή της γυναίκας του στην πολιτική του σταδιοδρομία.