Το τρένο πάει ξανά στον Βόρειο Έβρο από σήμερα, καθώς επανεκκινούν τα σιδηροδρομικά επιβατικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη–Ορεστιάδα μετά τις εργασίες αποκατάστασης της γραμμής και την εξασφάλιση της κυκλοφορίας από τον διαχειριστή υποδομής Ο.Σ.Ε..

Συγκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΣΕ και της Hellenic Train, από σήμερα θα πραγματοποιούνται τα ακόλουθα δρομολόγια:

Η αμαξοστοιχία 1680 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 05:15 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 06:53
Η αμαξοστοιχία 1681 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 07:10 με τελικό προορισμό στην Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 09:11
Η αμαξοστοιχία 1682 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (Λιμάνι) στις 15:20 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 17:13. Το τμήμα Ορεστιάδα – Ορμένιο υποκαθίσταται με λεωφορείο.
Η αμαξοστοιχία 1683 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 18:49 με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 20:35. Το τμήμα Ορμένιο – Ορεστιάδα υποκαθίσταται με λεωφορείο.
Στο τμήμα μεταξύ Ορεστιάδας και Ορμενίου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια οι επιβάτες μπορούν να συμβουλεύονται τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών) καθώς επίσης και την εφαρμογή OSE Railways για συσκευές Androids.

Χορηγός Επικοινωνίας