Home / Ψυχαγωγία / Απόστολος Γκλέτσος σε Κώστα Τσουρό: «Να σας ευχηθώ γιατί παντρεύεστε» – «Παναγία μου!»
Απόστολος Γκλέτσος σε Κώστα Τσουρό: «Να σας ευχηθώ γιατί παντρεύεστε» – «Παναγία μου!»
Σάββατο, 19.10.2024, 14:12
Zappit@ZAPPIT_

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος μπέρδεψε τον Κώστα Τσουρό με τον Πέτρο Κουσουλό και του ευχήθηκε για τον “γάμο” του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για να μιλήσει για την παραπομπή του στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος της επικοινωνίας ο ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον Κώστα Τσουρό για… τον γάμο του. Μόνο που τελικά ήταν ένα μπέρδεμα, αφού ο Απόστολος Γκλέτσος μπέρδεψε τον παρουσιαστή του Mega με τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος παντρεύεται σήμερα.

«Θέλω να σας ευχηθώ -γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και τα ακούω όλα- γιατί παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον Κώστα Τσουρό να «παγώνει» και να απαντά: «Εγώ; Μάλλον με μπερδεύεται με άλλον κ. Γκλέτσε. Σήμερα έχουμε πολλούς γάμους και μάλλον με μπερδέψατε με τον Πέτρο Κουσουλό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος απολογήθηκε για τη γκάφα του και ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια με χιούμορ: «Δεν πειράζει Αποστόλη μου αγαπημένε. Να αφήσουμε τους πληθυντικούς. Έχουμε κάνει τόσες ωραίες συνεντεύξεις μαζί. Με τον Πέτρο Κουσουλό δεν νομίζω ότι έχετε κάνει τις ίδιες.»

Στο τέλος ο Κώστας Τσουρός «υποσχέθηκε» ότι θα γίνει αν ο Απόστολος Γκλέτσος γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κουμπάρος του. «Παναγία μου! Και στα δικά μου» ήταν το τελευταίο σχόλιο του παρουσιαστή του Mega.