Εξωπραγματικά super cars εκατοντάδων και… χιλιάδων ίππων θα παρελάσουν στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών. Για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.

18 Οκτωβρίου, 2024
12:30
Βασίλης Σαρημπαλίδης (saribal@otenet.gr)

Γι’ ακόμα μία φορά το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών θα… βουλιάξει από σπορ αυτοκίνητα και μοντέλα που ελάχιστες φορές μπορούμε να δούμε από κοντά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα και το χρονικό διάστημα 19-20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 13ο Race Track Experience, με διοργανωτές το Speedsector και το Premium Rally Bulgaria. Το κορυφαίο event για τους λάτρεις των super cars και της οδήγησης σε πίστα θα προσελκύσει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία και είναι σίγουρο πως το θέαμα θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Μεταξύ άλλων θα κάνουν την εμφάνισή τους μοντέλα των, Lamborghini, Ferrari, McLaren, Porsche, κ.ά.

Κόντρα με το… χρονόμετρο

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές και τις αντοχές των αυτοκινήτων τους στην πίστα, έχοντας ως στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό προσωπικό τους χρόνο.

Δεν θα υπάρξει αγώνας και νικητές, παρ’ όλα αυτά το θέαμα προβλέπεται συναρπαστικό για όσους φίλους του αυτοκινήτου βρεθούν στο κορυφαίο αυτοκινητοδρόμιο της Ελλάδας αλλά και της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει είσοδος για τους θεατές στα 10 ευρώ τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με τα χρήματα να προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.