Η επαναστατική Yamaha MT-09 Y-AMT βρίσκεται στα καταστήματα της Μοτοδυναμικής και μπορείτε να την οδηγήσετε σε ένα test ride.

Τον Οκτώβριο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα Yamaha ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ, με αυτόματο – σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, σε ένα διήμερο Ride Experience που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην «ΣΥΜΒΙΩΣΗ» του αναβάτη με την μοτοσικλέτα. 20 καινούργιες ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ ήταν έτοιμες για δράση, προκειμένου να δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και να μεταφέρουν την σπορ, δυναμική και απολαυστική οδήγηση σε όλους τους αναβάτες.

Τα μέλη του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Yamaha και συντάκτες μοτοσικλέτας από Μέσα Ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το νέο μοντέλο και τη νέα τεχνολογία Y-AMT από την ομάδα της YAMAHA, αλλά και να δοκιμάσουν την ευελιξία, πολυχρηστικότητα και λειτουργικότητα του νέου συστήματος.

Η νέα Yamaha MT-09 Y-AMT είναι διαθέσιμη στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Yamaha στην τιμή των 11.790 ευρώ. Η Yamaha σας καλεί σε ένα κατάστημά της προκειμένου να οδηγήσετε τη νέα μοτοσικλέτα και να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της νέας τεχνολογίας αυτόματου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων.