Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, 7:36 πμ

ΒΙΝΤΕΟ

Στα όρια του «τοξικού» είναι αυτό που εκπέμπεται από τη συνύπαρξη Ράνιας Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA… Και δεν θα ήταν πρόβλημα εάν η «τοξικότητα» περιοριζόταν στη μεταξύ τους σχέση, αλλά δυστυχώς εκτοξεύεται στον τηλεθεατή που είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί ένα θέατρο εχθροπάθειας χωρίς γούστο πια!

Με άλλα λόγια το πρόβλημα δεν είναι οι διαφωνίες τους και τι υπερασπίζεται ο καθένας που είναι δικαίωμά του, αλλά η αισθητική! Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αισθητικής, αλλά πάνω απ’ όλα σεβασμού προς τους τηλεθεατές.

Εχθές το βράδυ με αφορμή τη μετάδοση του ρεπορτάζ για τον Προαστιακό που μπήκε στις ράγες του Μετρό οι δυο δημοσιογράφοι διαφώνησαν με έναν τρόπο κακόγουστο και αποκρουστικό!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ξεκίνησε να λέει πως, «Διάβασα ότι ο Εισαγγελέας θα κάνει προκαταρκτική… Η διοίκηση του ΟΣΕ, του Προαστιακού και του Μετρό δεν έχει κάτι να πει; Δηλαδή ο Εισαγγελέας, εντάξει, έχει το ενδιαφέρον του να δει αυτό το θέμα. Δεν συνέβη κάτι, με την έννοια, ευτυχώς, δυστύχημα ή οτιδήποτε» για να τον διακόψει η Ράνια Τζίμα λέγοντας, «Συγγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε» και ο Πρετεντέρης συνέχισε να λέει, «Μιλάω».

Ράνια Τζίμα: Μιλάς αλλά δεν είσαι μόνος σου.

Γιάννης Πρετεντέρης: Διαφώνησε μετά.

Ρ.Τ.: Όχι, δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω.

Γ.Π.: Μετά, αφού μιλάω.

Ρ.Τ.: Βεβαίως συνέβη κάτι.

Γ.Π.: Αφού μιλάω.

Και το «αφού μιλάω» του Πρετεντέρη επαναλαμβανόταν σαν κολλημένος δίσκος, όσο η Τζίμα έλεγε τα δικά της…

Πόσο άσχημο, αλλά και πόσο προσβλητικό για τους τηλεθεατές!