Αχαΐα: Λεωφορείο με 15 επιβάτες έπεσε σε χαράδρα – Επέβαιναν και 6 μαθητές

Από θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες όταν το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή των Καλαβρύτων, στην Αχαΐα, το πρωί της Παρασκευής (18/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το ατύχημα συνέβη όταν το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Καλάβρυτα, λίγο μετά την Βλασία, κοντά στο χωριό Μάνεσι, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 6 μαθητές, εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα, συνολικά 15 άτομα. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να ανέβουν την χαράδρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους, με τους περισσότερους βέβαια να είναι σε σοκ από το ατύχημα. Παράλληλα, άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα. Στην περιοχή σπεύδει γερανός για να μετακινήσει από την χαράδρα το λεωφορείο.