Όταν μας έφεραν τα υπέροχα ρούχα που θα φορούσαμε – τα περισσότερα ήταν αυθεντικά κομμάτια, τα είχαν φέρει από προσωπικές συλλογές – σκέφτηκα ότι τα ρούχα έπρεπε να γεμίσουν με έναν τρόπο. Το συζήτησα με τον σκηνοθέτη και ήμασταν θετικοί στο να φτιάξω την κορμοστασιά αυτού του ανθρώπου.

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Χρειάστηκε να πάρω 10 κιλά για τον ρόλο του “Καπετάν Μιχάλη”»

Για τις ανάγκες ενός ρόλου αποκάλυψε πως πήρε δέκα κιλά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, έχοντας ο ίδιος την επιθυμία να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον ήρωα, που ενσάρκωνε.

Ο λόγος για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης», στην οποία ο ηθοποιός συμμετείχε πριν από περίπου δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης (17/10) στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Χρειάστηκε να πάρω δέκα κιλά για έναν ρόλο. Δεν ήταν απαιτούμενο αυτό, εμένα μου βγήκε. Ήταν για μια ταινία που κάναμε πριν από δύο χρόνια τον «Καπετάν Μιχάλη». Εκεί έκανα έναν Κρητικό ήρωα, επαναστάτη, λεβεντάνθρωπο, μαχητή με όλο το πακέτο.

Ήμουν πάντα λιτοδίαιτος, μπορεί να φύγω από το σπίτι νηστικός, δεν ασχολούμαι με το τι θα φάω, ξεχνάω να φάω», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.