Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024, 12:04 μμ

…στις 12 τα μεσάνυχτα στο ATTICA TV με την Ίνα Ταράντου

Η Ίνα Ταράντου επιστρέφει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα με το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ» αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ATTICA TV. Σε έναν τηλεοπτικό ρόλο που αγαπά, η Ίνα Ταράντου συναντά ανθρώπους που μας εμπνέουν, σε μέρη που τους έχουν καθορίσει ώστε να ξεδιπλώσει τον κόσμο μέσα τους… τον «ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ»!

Στο νέο επεισόδιο ξενυχτάμε, κάνοντας μια όμορφη βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα μαζί με τον Ρένο Χαραλαμπίδη. Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα στην πόλη, στην τέχνη, στη ζωή και δεν χρειάζονται περεταίρω συστάσεις. Τον συναντάμε στου Φιλοπάππου, στο σημείο όπου αγαπά να βλέπει πανοραμικά την Αθήνα. Κάνει μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, στη σχέση με τους γονείς του, θυμάται το μπαλέτο που ήθελε να κάνει αλλά τελικά το μετάνιωσε και τα πειράγματα που δεχόταν από τα παιδιά στο σχολείο για το όνομά του.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλάει στην Ίνα Ταράντου για τις ταινίες του, στις οποίες η βραδινή Αθήνα είναι πάντα πρωταγωνίστρια. Αναφέρει την ενασχόλησή του με την πολιτική την περίοδο της κρίσης, για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φιλία και τον έρωτα, για την πίστη, τα όνειρα και για το ραδιόφωνο που είναι μια ακόμα μεγάλη του αγάπη.

Αυτό το επεισόδιο θα ξεκινήσει το ηλιοβασίλεμα και θα τελειώσει το ξημέρωμα. Ελάτε μαζί μας για ένα νυχτερινό ταξίδι με φόντο το αστικό τοπίο και πρωταγωνιστή τον Ρένο Χαραλαμπίδη αύριο τα μεσάνυχτα αποκλειστικά στο ATTICA TV.