Home / Ψυχαγωγία / Γιώργος Αρμένης: «Δεν θέλω να παίξω σε αυτές τις ταινίες, ούτε να τις βλέπω, μου χαλάνε τη διάθεση»
Γιώργος Αρμένης: «Δεν θέλω να παίξω σε αυτές τις ταινίες, ούτε να τις βλέπω, μου χαλάνε τη διάθεση»
Τετάρτη, 16.10.2024, 19:48
Zappit@ZAPPIT_

“Με φώναξαν να παίξω, “εγώ δεν παίζω, σας παρακαλώ, αυτό δεν είνεαι για μένα” είπα στον σκηνοθέτη” ομολογεί ο Γιώργος Αρμένης.

Με αφορμή την επανάληψη της παράσταση στο θέατρο Αργώ, ο Γιώργος Αρμένης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα  το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο έμπειρος θεατράνθρωπος μίλησε για την αγάπη του κόσμου στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή, τον εμπορικό κινηματογράφο αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αρμένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Συγνώμη που το λέω, αλλά μου φιλάνε το χέρι και όλοι μου φωνάζουν, με αγκαλιάζουν. Βασικά από το θέατρο με αγαπάει ο κόσμος, αν και έχω κάνει και τηλεόραση αρκετή όπως και κινηματογραφικές ταινίες».

«Τώρα δεν θέλω να παίξω σε αυτές τις ταινίες τις πιο εμπορικές, όπως τα «I love Καρδίτσα» και «I love Λάρισα». Δεν τα θέλω ούτε να τα βλέπω γιατί μου χαλάνε τη διάθεση. Και στο θέατρο, επίσης, δεν πάω εγώ να παίξω τέτοιο θέατρο. Με φώναξαν και μου είπαν να παίξω σε μια κωμωδία και είπα «εγώ δεν παίζω». Πήρα τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και του είπα «σας παρακαλώ, αυτό δεν είναι για μένα».

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μόνος του, δεν μπορείς να του πεις τίποτα. Αυτό που κάνει 4 – 5 ώρες παράσταση… Είναι μόνος και όλοι τον αγαπάνε, πάει πολύς κόσμος στον Μάρκο» πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Αρμένης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.