Η Ανθή Φακιδάρη είναι η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε χθες στην πασαρέλα της Victoria’s Secret και μάλιστα πέντε χρόνια μετά την τελευταία πασαρέλα του Οίκου.

Η Ελληνίδα καλλονή, μόλις στα 21 της, έχει πετύχει πολύ σύντομα έναν στόχο που θέτουν όλα τα supermodels του πλανήτη.

Η Ανθή Φακιδάρη τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνου, ενώ πρόσφατα στη Νέα Υόρκη περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren.

Έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις και άλλων κορυφαίων σχεδιαστών, όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Μάλιστα, η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα «άγγελος» της Victoria’s Secret

Η Ανθή γεννήθηκε την 25η Μαρτίου του 2002.

Ο πατέρας της είναι οπερατέρ στην τηλεόραση του Alpha και μια ημέρα είχε πάρει το μικρό κορίτσι στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Η Ανθούλα μαγεύτηκε από τα φώτα και τις κάμερες, ενώ ταυτόχρονα μάγεψε και όλους τους παρευρισκόμενους στα στούντιο με τη φυσική ομορφιά της. Τότε ζήτησε από τον πατέρα της να της επιτρέψει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά, όπως ο ίδιος λέει συχνά-πυκνά στους φίλους του, «η συμφωνία που έκανα μαζί της από την αρχή είναι να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μόνο εάν έχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό. Της είπα ότι, εάν δεν τα καταφέρει, θα τη σταματήσω και θα βρω τον τρόπο να το κάνω, διότι όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση έχουν δει πολλά τα μάτια μου».

Η μικρή Ανθή τα κατάφερε και έκανε την πολυπόθητη καριέρα στο εξωτερικό, πατώντας στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες ολόκληρου του κόσμου, και το μέλλον της στον χώρο του μόντελινγκ προδιαγράφεται λαμπρό. Με καταγωγή από την Κρήτη και από τα Τρίκαλα, κάνει συχνά-πυκνά τους γονείς της, Μανόλη και Αναστασία, να διαφωνούν για το… «σε ποιον έμοιασε το παιδί».

Η Ανθή Φακιδάρη έχει έναν αδελφό, τον Γρηγόρη. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έχει σχέση με τον Αγγαίο Ποθητό, τον οποίο οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το GNTM.