Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Η εξωτερική πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις, να τρώμε χαλβά και να χτυπάμε ο ένας τον άλλον στην πλάτη

«Υπάρχει σοβαρό ζήτημα ασυνέπειας στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Η εξωτερική πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις, να τρώμε χαλβά και να χτυπάμε ο ένας τον άλλον στην πλάτη. Θέλει στρατηγική και δυστυχώς δεν υπάρχει ορατή στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη» σχολίασε στη συνέχεια.

«Η δική μας άποψη είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει πιο σθεναρή και στρατηγικά σχεδιασμένη εξωτερική πολιτική διότι οι δημόσιες σχέσεις δεν ωφελούν» τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Για το μεταναστευτικό σημείωσε ότι «ο ρατσισμός είναι η νέα μορφή των ολοκληρωτικών και φασιστικών πολιτικών. Το να διολισθαίνει η ΕΕ σε τέτοιες αντιλήψεις, είναι μια ανησυχητική εξέλιξη».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά στοιχεία που έχει στους κόλπους της, δυστυχώς ρέπει προς τέτοια ρατσιστική ρητορεία και πράξεις» επεσήμανε.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «εμείς είμαστε επιφορτισμένοι με το να κάνουμε αντιπολίτευση, δεδομένου ότι η αντιπολίτευση λείπει μέσα στην Βουλή λόγω των εξελίξεων αλλά και γενικότερα».

«Στην Πλεύση Ελευθερίας θέλουμε ο κόσμος να βλέπει όσα δεν δείχνουν τα ΜΜΕ, αλλά τα δείχνουμε εμείς με την καμπάνια που εμπνεύστηκε ο Διαμαντής Καραναστάσης» σημείωσε.