Βραβεία για εκατοντάδες αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα δόθηκαν φέτος από τον όμιλο HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που υλοποιεί για την υποστήριξη νεολαίων, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Φέτος ειδικά, υπήρχαν βραβεία και για απόφοιτους Λυκείου στην περιοχή της Θεσσαλίας, που ακόμα δοκιμάζεται από τις συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου πέρυσι.

Ομαδική φωτογραφία από την τελετή Επιβράβευσης Αριστούχων Απόφοιτων Λυκείου στη Θεσσαλονίκη.

Σε αναγνώριση των ακαδημαϊκών τους επιδόσεων, η HELLENiQ ENERGY τίμησε συνολικά 724 αριστούχους απόφοιτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων πανελλαδικά σε διαδοχικές εκδηλώσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τη Λάρισα και την Αθήνα.

Από το σύνολο, 295 μαθητές που βραβεύθηκαν ήταν από όμορους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας νομούς, και 429 ήταν απόφοιτοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων στη Κοζάνη.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη διαφόρων πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και νεολαίας. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουν επιβραβευθεί περισσότεροι από 5.300 απόφοιτοι που διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Επίσης, στην τελευταία δεκαετία, η HELLΕNiQ ENERGY έχει επενδύσει περισσότερα από €15 εκατ. στην εκπαίδευση, μέσω των οποίων εκτιμάται ότι επωφελήθηκαν τουλάχιστον 300.000 μαθητές και φοιτητές πανελλαδικά.

Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που επλήγη από την περσινή θεομηνία.

Η HELLENiQ ENERGY έχει θέσει ως προτεραιότητα τη στήριξη της νέας γενιάς ως μια στάση αυτονόητη, γιατί στους νέους αριστούχους αντικρίζει ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους, ανυπομονώντας να γιορτάσει τα επιτεύγματά τους, ανεξάρτητα από το αν είναι μικρά, μεγαλύτερα ή κορυφαία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της HELLENiQ ENERGY κ. Σπήλιος Λιβανός βραβεύει απόφοιτη από Λύκειο του Δήμου Κοζάνης, που διακρίθηκε για τις άριστες επιδόσεις της.

Ξεχωριστό στίγμα έδωσε ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, βραβεύοντας τους αριστούχους. Παρουσιαστές των εκδηλώσεων που έγιναν τον Σεπτέμβριο ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ιλένια Ουίλιαμς, inspirational speaker η stand-up comedian Κατερίνα Βρανά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης βραβεύει αριστούχους απόφοιτους Λυκείων της Λάρισας.

Παρευρέθηκαν επίσης στις διάφορες εκδηλώσεις κορυφαία δημόσια πρόσωπα που άκουσαν τις προσδοκίες των βραβευθέντων.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY κα Γεωργία Λασανιάνου, σε στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης αριστούχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Ελπίζω βασικά ένα θετικό κόσμο γενικότερα», δήλωσε η Γεωργία Πολίτη, που πέρασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο. «Και ελπίζω να μπορέσω και εγώ μέσω του δικού μου ρόλου να βοηθήσω».