Σε σύλληψη 46χρονου άνδρα προχώρησαν χθες 14/10 αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

Ο άνδρας βρέθηκε με 2,1 γρ. κοκαΐνης στην κατοχή του έπειτα από έλεγχο σε όχημα που έγινε από τις αρχές.

Ακολούθησε νομότυπος έλεγχος στην οικία του, σε έτερο χωριό της περιοχής, όπου και εντοπίστηκαν 235 γρ. της ίδιας ουσίας, ζυγαριές ακριβείας καθώς και χρηματικό ποσό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν στο εσωτερικό του οχήματος 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 7.590 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατηγορούμενου, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, οι αστυνομικοί  βρήκαν και κατέσχεσαν:

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών».