Η 10χρονη Σάρα Σαρίφ, που δολοφονήθηκε στη Βρετανία, κάηκε με σίδερο, δέθηκε σε σωλήνα θέρμανσης, υπέστη δαγκωματιές και 11 ξεχωριστά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη τις εβδομάδες πριν από το θάνατό της.

Η Σάρα Σαρίφ υπέστη κατάγματα στη δεξιά κλείδα, στις ωμοπλάτες, στα χέρια, σε τρία ξεχωριστά δάχτυλα, σε οστά κοντά στον καρπό σε κάθε χέρι και σε δύο πλευρά.

Υπολογίστηκε ότι ορισμένα από τα κατάγματα ήταν τουλάχιστον έξι εβδομάδων, ενώ άλλα ήταν 10 ημερών.

Ο εισαγγελέας Bill Emlyn Jones δήλωσε σήμερα στους ενόρκους στο Old Bailey ότι τα πολλαπλά κατάγματα στο υοειδές οστό της 10χρονης υποδηλώνουν ότι υπήρξαν περιστατικά όπου είχε στραγγαλιστεί τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η 10χρονη Σάρα Σαρίφ

«Υπάρχουν και άλλα, ίσως ακόμη πιο ανησυχητικά, είδη τραυματισμών», είπε. «Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Σάρα φαίνεται να είχε δαγκωθεί».

Το δικαστήριο πληροφορήθηκε νωρίτερα πως ο πατέρας της, Urfan Sharif, διέφυγε στο Πακιστάν αφού χτύπησε την κόρη του μέχρι θανάτου.

Ο 42χρονος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι ήταν «άτακτη», προσθέτοντας: «Τη χτύπησα, δεν ήταν πρόθεσή μου να τη σκοτώσω, αλλά τη χτύπησα πάρα πολύ».

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στο Surrey, όπου βρήκε τη 10χρονη νεκρή κάτω από τα σκεπάσματα στο κρεβάτι της κουκέτας της.

Δίπλα στο κακοποιημένο σώμα της υπήρχε ένα σημείωμα που φέρεται να ήταν γραμμένο από τον Sharif και έγραφε: «Εγώ είμαι ο Urfan Sharif που σκότωσα την κόρη μου χτυπώντας την. Ορκίζομαι στο Θεό ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν να τη σκοτώσω. Αλλά το έχασα». Πρόσθεσε: «Τρέχω μακριά, γιατί φοβάμαι».

Η Σάρα είχε πέντε δαγκωματιές στο κάτω αριστερό χέρι της και μία στο εσωτερικό του αριστερού μηρού της, που έδειχναν ότι τα δόντια είχαν «σύρει» το δέρμα της, άκουσε το δικαστήριο.

Ο κ. Emlyn Jones δήλωσε: «Οι δύο άνδρες κατηγορούμενοι προσκόμισαν οδοντικά αποτυπώματα για σκοπούς σύγκρισης. Η γνώμη του εμπειρογνώμονα είναι ότι τα δόντια τους αποκλείουν την υπαιτιότητά τους».

Η τρίτη κατηγορία τραυματισμού που υπέστη η Σάρα ήταν τα εγκαύματα.

«Όχι μόνο πρόκειται για φρικτά και σαφώς εξαιρετικά επώδυνα τραύματα, αλλά ο προφανής τρόπος πρόκλησής τους μας λέει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η Σάρα», συνέχισε ο κ. Emlyn Jones.

«Μπορείτε να δείτε δύο περιοχές τραυματισμού στους γλουτούς, με το τραύμα στον δεξιό γλουτό να είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερο από τα δύο» σημείωσε, και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχαν ενδείξεις υπολειμμάτων συγκολλητικών ουσιών, όπως θα μπορούσε να βρεθεί αν είχε τοποθετηθεί επίδεσμος στο τραύμα».