Home / Showbiz / Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία στην εντατική
Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη νοσηλεία στην εντατική
Τρίτη, 15.10.2024, 00:50
Zappit@ZAPPIT_

“Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει”.

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Όπως έγινε γνωστό το προηγούμενο διάστημα, η παρουσιάστρια υπέστη αλλεργικό σοκ από ουσία που της χορηγήθηκε στο πλαίσιο διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα να βρεθεί νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη», είχε γράψει σε μήνυμά της στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου το πρωί της Τρίτης (8/10) για την περιπέτειά της.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!», είχε σημειώσει κλείνοντας την ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

Αρκετά 24ωρα μετά το εξιτήριο, η Μαρία Μπακοδήμου πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, αφού παραβρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στα νότια προάστια. Εκεί την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος.