Το newsauto, σε συνεργασία με την Legrand, χαρίζει δύο φορτιστές Legrand. Δείτε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Το newsauto συνεχίζει την παράδοση των giveaway ενεργειών, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες. Ο νέος διαγωνισμός έχει να κάνει με φορτιστές αυτοκινήτων και όταν μιλάμε για σταθμούς φόρτισης το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στον ηγέτη της κατηγορίας που είναι η Legrand.

Τα δώρα που προσφέρει ο διαγωνισμός του newsauto και της Legrand είναι δύο φορτιστές Green-Up Premium με αρ. καταλ 059006, μονοφασικοί με ισχύς από 3,7 έως 7,4 kW, με ενσωματωμένη προστασία DC 6mA, δείκτες προστασίας IP44 και ΙΚ08, και μπορούν να φορτίσουν όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα συνδεσιμότητας σε Mode 3.

Η αξία των δύο φορτιστών φτάνει τις 2.500 ευρώ!

Ο σταθμός διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένο κιτ επικοινωνίας και αναγνώστη καρτών RFID δίνοντας πρόσβαση στους χρήστες ενώ είναι συμβατός με το πρωτόκολλο επικοινωνίας OCPP 1.6J.

Επιπρόσθετα, συμμετέχει στο πρόγραμμα επιδότητης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Έχει δυνατότητα ρυθμιζόμενης ισχύς, χρονοπρογραμματισμού και απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω Bluetooth των λειτουργιών του σταθμού με την δωρεάν εφαρμογήsmartphone, EV CHARGE light.

Η εγκατάστασή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα και προτείνονται είτε για κατοικίες, είτε για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και εταιρικούς στόλους οχημάτων.

Η Legrand είναι παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, προσφέροντας προϊόντα ποιότητας και αξιοπιστίας. Ιδρύθηκε το 1865 στη Λιμόζ της Γαλλίας, όπου βρίσκονται ακόμα και σήμερα τα κεντρικά γραφεία και πολύ νωρίς (1938) αφιερώθηκε στην κατασκευή ηλεκτρολογικού και διακοπτικού υλικού.

Σήμερα ο Όμιλος εταιρειών Legrand αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με παραρτήματα σε 90 χώρες και παρουσία σε 5 Ηπείρους. Ο  Όμιλος Legrand έχει δυναμική παρουσία και στην Ελλάδα όσον αφορά τους σταθμούς φόρτισης Plug-In Υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, μέσω της θυγατρικής του, Ελληνική Legrand, αλλά και με την προσθήκη δύο επιπλέον brands, πρόσφατες εξαγορές του ομίλου, την κορυφαία ολλανδική εταιρεία Ecotap και την φιλανδική εταιρεία Ensto.

Η δέσμευση του ομίλου στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και νέων τεχνολογιών, μέσα από μια πληθώρα εξελιγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών καθιστά την γκάμα σταθμών φόρτισης της Legrand πλήρη, δίνοντας μια πληθώρα διαθέσιμων λειτουργιών στον χρήστη.

Πως θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Φυσικά, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιοδήποτε προϊόντος. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο instagram του newsauto (www.instagram.com/newsauto/). Τα μόνα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς εάν θέλει να συμμετέχει, είναι τα εξής:

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 14 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ.μ Ελλάδας μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ Ελλάδας. Μετά την ανωτέρω ημέρα και ώρα καμία συμμετοχή δεν θα ληφθεί υπόψη και δεν θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων, στα γραφεία του newsauto την 4η Νοεμβρίου, ενώ τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ.