Σοβαρά τραυματισμένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 13χρονη, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Καινούργιο. «Τελευταία ενημέρωση που είχα χτες το βράδυ από τον κύριο Ηλιάδη είναι ότι είμαστε αισιόδοξοι» λέει η μητέρα της, μιλώντας στο Live News.

«Νομίζω με το φανάρι την πήρε. Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, κάκωση στο ισχίο του. (Ο οδηγός) είχε το θράσος και δεν εμφανίστηκε να δει πώς είναι το παιδί, αν ζει ή πέθανε. Σταμάτησε πιο κάτω, αλλά τι να λέει αυτό; Αυτό που είπα στους αστυνομικούς είναι να παίρνουν τα διπλώματα από τους μεγάλους ανθρώπους» λέει από την πλευρά της, η γιαγιά της 13χρονης.

Ευτυχώς, τα πρώτα μηνύματα φαίνονται θετικά και όλα δείχνουν πως το παιδί κερδίζει τη μάχη. Το γεγονός ότι στο Νοσοκομείο του Αγρινίου όπου αρχικά διακομίσθηκε υπήρξε καταλυτικός παράγοντας για την μέχρι τώρα πορεία της υγείας του.

«Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν είναι ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του» τονίζει η μητέρα της.

Το στοίχημα τώρα είναι στα μέσα της εβδομάδας, εφόσον δεν παρουσιαστεί επιπλοκή, να βγάλουν την 13χρονη από την καταστολή.

«Την είδαμε να σπαρταράει στην άσφαλτο»

«Την είδαμε κάτω στην άσφαλτο να σπαρταράει. Είχα πάει να πετάξω τα σκουπίδια και μου είπαν πως κάτι έγινε στο σπίτι μου. Είδα πολύ κόσμο μαζεμένο και σκέφτηκα τον άντρα μου, γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και όταν πήγα κοντά, είδα άσπρο παντελόνι, και όταν πλησίασα είδα την εγγονή μου κάτω στο οδόστρωμα. Σοκ έπαθα» περιγράφει η γιαγιά του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Δεν φρενάρισε καθόλου. Από ό,τι μάθαμε έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένει διασωληνωμένη αλλά πάμε καλά τώρα» προσθέτει για την εξέλιξη της υγείας της 13χρονης.

«Δεν τον ξέρουμε αυτόν. Είναι μεγάλος σε ηλικία. Δεν έχει εμφανιστεί και λέει πως δεν είδε το παιδί. Δεν υπήρχε φρενάρισμα πουθενά» λέει για τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε το παιδί.

«Κοιτάω και βλέπω την εγγονή μου κάτω. Τρελάθηκα. Αυτός είχε σταματήσει 100 μέτρα πιο κάτω» είπε από την πλευρά του ο παππούς της μικρής.