Super Κική: «Έβγαλε στη φόρα» αδημοσίευτη συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου για Μπάρκα – Τσαγκρίδη

Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ότι λέτε να σας γυρνάει μπούμεραγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε ποστ την έδιωξαν από αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ. Για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει κ ξανά κάνει καριέρα! Η δε Καινούριου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλύφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό απ’ την εκπομπή μου! Αν αυτό δεν είναι Έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια, τι είναι; Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για το πιο Άτοπο ρεπορτάζ που έχεις κάνει εδώ και χρόνια με εμένα

Μέσω Instagram story δημοσίευσε η Super Κική συνομιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τις τρυφερές φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν πέρυσι στο διαδίκτυο, με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Την αντίδραση της influencer προκάλεσαν τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου στο «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα (14/10), έπειτα από τα σχόλια της πρώτης στο Youtube για τον Χρήστο Μάστορα και τη Μαρινέλλα.

«Όταν γελάς με τα αστεία μου με την Μπάρκα που σου έφαγε τον γαμπρό είναι καλά; Τώρα τι, σοβάρεψε το πράγμα; Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα προτύπων και εμείς είμαστε τα πρότυπα, γιατί τουλάχιστον δεν κοροϊδεύουμε ούτε έναν και η δουλειά μας είναι να είμαστε διασκεδαστές και όχι υποκριτές», έγραψε σε άλλο Instagram story η Super Κική.